تیم ملی ایتالیا آرشیو خبر ها
از یوونتوس الهام گرفتیم

از یوونتوس الهام گرفتیم

خورخه لوییس پینتو، مربی کاستاریکا گفته که تیمش در نمایش دفاعی مقابل ایتالیا از یوونتوس الهام گرفته است. کاستاریکا با دو شگفتی بزرگ توانست اروگوئه و ایتالیا را ببرد و به دور یک هشتم نهایی برسد.

پینتو گفت: «سیستم ما را دیدید؟ با سه دفاع میانی، یعنی دوارته، گونزالس و اومانا بازی کردیم و دو بال دفاعی هم داشتیم، یعنی گامبوا و دیاس. این همان سبک بازی یوونتوس است و همان روشی است که ایتالیا در جام کنفدراسیون ها مقابل اسپانیا بازی کرد. یووه الهام بخش ما شد.»

سبک یوونتوس همچنین کمک کرد که کاستاریکا بالوتلی را مهار کند. بالوتلی گفته بود هیچ کدام از بازیکنان کاستاریکا را نمی شناسد اما پینتو گفت: «او اکنون دیگر ما را عالی می شناسد. ما احترام بسیاری برای بالوتلی داریم و هر جا که بازی کرده بازی هایش را دنبال کرده ایم. ما همه چیز را درباره او می دانیم و کار فوق العاده ای انجام دادیم تا او را آرام نگاه داریم. او شاید برخی اوقات دیوانه بازی داشته باشد اما بازیکن خوبی است.»

او درباره دو بازی اخیر تیمش گفت: «مقابل اروگوئه 8 از 10 بودیم اما این بار 9 از 10 بودیم."

"احمد رضا نیک اقبال"
«به اشتراک گذارید»
Google+ Twitter Facebook
حسین صالحی
حسین صالحی«مدیر سایت»
ارتباط با نگارنده: